Managementul documentelor

Platforma softului de arhivare permite MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR, adica gestionarea documentelor de catre utilizatori, de la momentul in care acestea sunt concepute si digitalizate, pana la momentul consultarii lor si ulterior consultarii, adica pe toata durata de viata al documentelor.

Fiecare sistem de MANAGEMENT AL DOCUMENTELOR este adaptat la fiecare organizatie, fiind astfel adaptabil si flexibil.
Documentele pot fi gestionate si de catre furizorul de servicii de arhivare electronica, degrevand astfel clientul de grija interna de a-si manageria documentele.

Accesand platforma ce contine arhiva electronica, clientul poate vizualiza, lista, modifica, sterge, copia documentele, aceste drepturi fiind atribuite diferentiat de catre client utilizatorilor sai pe care ii desemneaza.

Utilizatorii primesc un username si o parola cu care acceseaza arhiva electronica de documente. Sistemul de acces la spatiul de gazduire al arhivei este securizat, fiind puse in functiune sisteme de securitate de ultima generatie inclusiv in Data Centerul care gazduieste arhiva. Arhivele electronice sunt criptate, existand acelasi grad de siguranta si securitate ca la transferurile bancare on-line.

Cautarea documentelor se face pe baza criteriilor de cautare continute in masca, respectiv in baza tipului de document si al informatiilor esentiale despre acesta.
Masca contine criterii de cautare si identificare a documentului.