Limitari la drepturi de acces la documentele arhivate

Utilizatorii, pentru a primi acces la o bază de date, trebuie să se identifice. Identificarea se face prin utilizator si parola.

Tipul de acces al utilizatorilor creati se defineste de catre personalul autorizat de .S.C ARHIDAVA SOLUTIONS S.R.L. in acest scop.

Tipurile de acces ale utilizatorilor sunt gestionate prin intermediul sistemului de gestiune integrat in ELO, astfel asigurandu-se securitate de nivel inalt in ceea ce priveste accesul si limitarile de acces ale utilizatorilor definiti. Fiind stabile tipuri de acces ale utilizatorilor, după funcţionalitate şi după acţiuni fiecare utilizator poate sa faca doar operatiile de afisare, printare, stergere, actualizare a datelor, in functie de drepturile pe care le are ca si utilizator si de dreturile selectate pe fiecare document in parte, de catre administratorul arhivei.

ELO genereaza si stocheaza in mod automat registre cu toate modificarile ce au loc asupra datelor, cat si datele utilizatorului care au efectuat modificarile, astfel se poate audita in orice moment de cine au fost accesate aceste date si in ce scop